Egészséges Életmód mottóval rendezett családi napot a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Heves Megyei Szervezete tagjai számára szeptember 9-én, a Mátrában. A sástói Oxigén Adrenalin parkban közel ötszáz főt látott vendégül a kamara, biztosítva számukra a gondtalan kikapcsolódást.Az egész napos rendezvény kínált mozgásprogramot Katus Attilával, zenei produkciókat Simon Zsóka, Boldogy-Szabó Levente és Vadkerti Imre közreműködésével. Látványos táncbemutatóval érkezett a Harc-és Táncművészet Sportegyesület egri Junior csapata.

A nap folyamán érdemes volt becsatlakozni az egészségügyi, és a civil vendégeknek egy újraélesztési ismereteket és gyakorlatokat bemutató programhoz is, melyet az OMSZ gyöngyösi állomásának munkatársai, a kamara mentésügyi tagozatának tagjai tartottak,  – értékelte a programot Pogonyiné Kiss Irén, a MESZK megyei elnöke.

A megye egészségügyi dolgozóit tömörítő kamara a családi napon finom ebédet és a park szolgáltatásainak korlátlan használatát is biztosította a családi napon résztvevő tagjai és hozzátartozóik számára.

Forrás: Bugát Pál Kórház, sajtóreferens