Különös attrakcióval várja vendégeit a szezon minden szombat estéjén a Gyöngyösi Jégpálya. A Jégdiszkó címmel fémjelzett egész estés programok alkalmával a szervezők fergeteges bulit varázsolnak a városi korcsolyapályára. A most szombaton, január 27-én megrendezendő programról a jégpálya kommunikációs- és marketing menedzserével, Lukovszki Judittal beszélgettünk.

„A Jégdiszkó azért egyedi, mert nem a megszokott club körülmények között várjuk a vendégeket, a DJ-k nincsenek elzárva a közönség elől, mint nagyon sok más helyen, lehet velük kommunikálni, és minden alkalommal, sokszor a nagyon hideg időjárás ellenére is fergeteges bulit varázsolnak a jégpályára. Különleges, mert a családok a korai időpontnak köszönhetően együtt bulizhatnak a jobbnál jobb zenékre.” – mesélte Lukovszki Judit.

A pályát kizárólag korcsolyával és karszalaggal lehet igénybe venni, de a látogatótérben, a hüttében azokat a vendégeket is szeretettel várják, akik nem tudnak, vagy nem szeretnek korcsolyázni. Ők térítésmentesen tartózkodhatnak az említett területeken. A  pályán korcsolyaoktatásra is van lehetőség előzetes időpontegyeztetés után, illetve 200 korcsolya kölcsönözhető 25-48 méret között.

„Minden alkalommal regionális lemezlovasok szolgáltatják a zenét (Petró, Benks), akik rezidensként működnek közre egy-egy Jégdiszkó alkalmával. Általában a Blue Box egyik DJ-e, Benks szokott zenélni, de volt már nálunk Petró is, s most hétvégén a fiatalok által nagyon szeretett és országosan ismert DJ Free látogat el hozzánk.” –mesélte a kommunikációs- és marketing menedzser.

A beszélgetés végén Judit azt is elmondta, hogy az idei szezonban már több, mint 10 ezren látogattak el hozzájuk, aminek nagyon örülnek. Nagyon népszerű az iskolai oktatás keretében történő pályahasználat, illetve idén a helyi óvodákat is meghívják pályalátogatásra, amit szép számmal igénybe is vesznek a csoportok.

Február 10-én rendezik meg a gyöngyösi iskolák közötti „koriolimpiát”, amire már kétszer annyian jelentkeztek, mint az előző évben. A pálya február 25-éig várja a látogatókat.

Szerző: KékesOnline: Demecs Norbi
Fotó: Gyöngyösi Jégpálya facebook