Kékestető rengeteg élményt, izgalmas programokat tartogat minden oda látogatónak…..nappal, de mi a helyzet éjszaka amikor a mesék és mondák főszereplői életre kelnek? Kiderül auguztus 19-én, a Mátra Síszerviz izgalmas programján!

Legyél Te is hős! Sétálj be az éjszaka ismeretlen világába.

Érdemes kiróbálni az éjszakai kihívást! A vakációba még pont belefér ez a szenzációs kaland!

A nyílt rendezvényünkön bárki indulhat, aki egészségileg megfelelő fizikai állapotban van és tudja teljesíteni a távokat. Aki szereti a természetet, aki bizonyítani szeretne magának, aki hisz a testében lévő izmokban a fejében lévő akaratban.

A sporteseményen a résztvevőknek meghatározott útvonalon, meghatározott szintidőn belül gyalogosan, túrázva kell végig haladni úgy, hogy a fordító ellenőrző pontokat érintsék, ezzel igazolva az előre kijelölt útvonal teljesítését.

A túra a Déli sípályán lesz lebonyolítva. A közúton az éjszakai sportolás kockázatos, gépjármű forgalommal, vad mufflonokkal, szelíd fekete rigókkal lehet számolni. A sípálya nyomvonalán nem lesz külön jelezve az útvonal, maga a sípálya lesz az éjszakai útirány ahol jelzőfények mutatják majd a helyes utat.

Rajt: Kékestető Angyalok tisztása

Nehézségi távok: nehéz, közepes, könnyű.

Bátor résztvevők maximális száma: 500 fő

Minden versenyen vagy rendezvényen van nevezési díj. Itt is van! Gyerekeknek aki még nem láttak 18 tavaszt azok számára 500 HUF, 18 év felett 1000 HUF. Mi van a nevezési díj mögött?

A rajt előtt egy közös, bulizós, bátorság gerjesztős bemelegítést fogunk tartani 21:15 kor, az Angyalok Tisztásán. Célba érkezés után is maradhatsz még egy kis bulizásra. 🙂

Idén jobban behangoltuk a korcsoportok húrjait, hogy még élvezetesebb legyen a verseny.

A résztvevők kötelező eszközei:

Távok:

Hosszú táv – 9 km

Közepes táv – 4,4 km

Rövid táv – 2 km

10 évesnél fiatalabb bátorságukat próbálgató gyerekek csak a rövid, 2 km-es túrán indulhatnak bátor személyi avagy nagytesó, anya, apa, nagymama, nagypapa testőrökkel. .

A verseny célja:

Humanitárius sportos rendezvény. Az amatőr sportmozgások népszerűsítése, egészségmegőrzési mozgásorientáció szempontok biztosítása. Sportos családias kikapcsolódás garantáltan elektroszmog mentes területen. Környezeti értékeink megismertetése.

A verseny fő rendezője:

Mátra Síszervíz

Nevezés és további részletek itt.

2023. 08. 13.
Forrás: matrasiszerviz.hu