Gál Tamás, a “Falu Mestere” című film rendezője jótékonysági filmvetítésre hívja az érdeklődőket, mely meghívást az alábbiakban mi is megosztunk olvasóinkkal.

“Januárban Bodonyban egy elektromos zárlat okozott tüzet egy fészerben, ami gyorsan átterjedt a lakóházra is, így a teljes tetőszerkezet megsemmisült. Az ott élőknek csak a menekülésre volt idejük. Az ingatlanban több helyiség kiégett, a mennyezet a tűzoltás következtében leszakadt, a berendezések, bútorok, elektromos eszközök nagy része pedig odalett. A ház lakhatatlan, Farkas István és beteg édesanyja a tél kellős közepén vált hajléktalanná. Ő az az István – a „Falu Mestere”, a Bodonyi Muzsikusok Estje főszervezője -, akiről két éve forgattam egy egész estés filmet.

Az a nyughatatlan ember, aki állandóan a közösségért dolgozik, szívén viseli a helyi hitéletet, akire bárki számíthat a környéken, ha segítségre van szüksége.

A katolikus egyház átmeneti szállást biztosított nekik májusig a bodonyi parókián. Az önkormányzat januárban nyitott bankszámlát, melyre a család várja a felajánlásokat, hogy a községben új hajlékot vásároljanak.”

A film trailere megtekinthető itt: https://www.youtube.com/watch?v=_rPIg1-GwSM

Vetítés helye, ideje:
URÁNIA MOZI ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT
Eger, Széchenyi utca 14.

2024. március 22. (péntek)
A vetítés kezdete 18 óra
Pénztárnyitás 17 óra

A belépő 1500 Ft.
Támogatni a lakástűz károsultjait az alábbi bankszámlaszámon lehet:
11739009-15729466-10010000 (Megjegyzéshez: Beni)

2024. 03. 18.
Kékes Online