Év végi élménytúrára hív a Mátra Sportegyesület. A december 28-ai kaland a Mátra legszebb túraútvonalát érinti majd, melyen – a szervezők szavai szerint – a csend, a látvány és az idő ötvözete valóban értékes emléket ír életkönyvünkbe. A túrán nemcsak az élmény, a jótékonykodás is főszerephez jut.

Banka Zsolt, a program egyik szervezője elmondta: a rendezvényre bárki jelentkezhet, aki megfelelő fizikai állapotban van, s tudja teljesíteni a 650 méteres szintet tartalmazó, 15 kilométeres túra távját. Hozzátette, a résztvevőket Kékestetőn, az Angyalok tisztásán várják majd december 28-án, nevezni pedig online és a helyszínen is lehet majd 8-9 óráig. „A vezetett túra érinteni fogja a régi fák által benőtt síugró sáncot, ahol tartogatunk egy meglepetés programot is. Emellett természetesen több olyan kilátópontot is felkeresünk, ahonnan csodálatos panoráma tárul majd elénk” – fogalmazott Zsolt.

Nevezési díj nincs, de a szervezők azt kérik a résztvevőktől, ha lehetőségük engedi, adományukkal támogassák a gyöngyösi Új Nap Közhasznú Egyesületet, ezáltal a gazdira váró kutyusokat. A támogatás maximális összege 1000 Ft/fő.

A szenzációs túraélmény és az árva kutyusok hálája garantált!

Az eseménnyel kapcsolatos részletes információk és a túra útvonala ide kattintva elérhető. A rendezvényre a résztvevők kutyusait is szeretettel várják.

 

2021. december 7.

Korepta Lilla

Kiemelt képünk illusztráció.