Cseréld le régi telefonod és vedd igénybe a 40 000 Ft-os támogatást az Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) készülékcsere-támogatási programjának köszönhetően!

A változó fogyasztói igények, és a magasabb szolgáltatási színvonal biztosítása érdekében a hazai mobilszolgáltatók a 3G-hálózataik fokozatos kivezetése zajlik. Azért, hogy továbbra is élvezhesd a mobilinternet – így a digitális világ nyújtotta előnyöket, fejlett, 4G- és 5G-képes mobiltelefonokra kell váltani. Bár a 3G kivezetéséről a szolgáltatók döntenek, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) kiemelten fontosnak tartja, hogy a technológiaváltás ne érje hátrányosan a fogyasztókat, ezért az Innovációs és Technológiai Minisztériummal partnerségben támogatást biztosít az elavuló mobiltelefonok lecseréléséhez.

Cseréld le régi készüléked 2023. március 31-ig!

Jogosultságodat ellenőrizheted a mobiltelefon készülékek egyedi azonosítására alkalmas, úgynevezett IMEI számával is. Az IMEI számod lekérdezéséhez üsd be az alábbi karaktereket készülékeden: *#06# Ezután automatikusan megjelenik képernyődön az IMEI számod, amit a mobilcsere.nffku.hu oldalon elérhető, ellenőrző mezőbe beírva megbizonyosodhatsz arról, jogosult vagy-e a támogatásra. Adatvédelmi okokból erre csak akkor van lehetőséged, ha rendelkezel ügyfélkapus regisztrációval. Az Ügyfélkapu regisztráció kapcsán az ugyfelkapu.gov.hu oldalon keresztül tudsz időpontot és helyszínt foglalni az hozzád legközelebbi okmányirodába.

Íme a mobilcsre-programba felvett, regisztrált kereskedők listája.

2023. 02. 12.

nmhh – netrefel, euronics/mediamarkt
Fotó: Pixabay