Paulenka Richárd arról adott tájékoztatást, hogy tervezett ütemben halad a temető projekt, sőt csaknem 6 millió forintból újabb fejlesztések várhatók a sírkertben.

„Jelenleg a nyugati oldalon lévő kerítés felújítása zajlik. Megtörtént az új oszlopok bebetonozása, a kollégák hamarosan végeznek a táblás kerítéselemek rögzítésével. További jó hír, hogy a Magyar Falu Program keretében beadott “Temető kis léptékű infrastrukturális fejlesztése Domoszlón” című pályázatunk pozitív döntést kapott, amelynek támogatási összege 5.997.753 forint.

Ennek keretében új aszfaltréteget kap a bevezető út egy része, térkő kerül a ravatalozó és az urnafal előtti és melletti területekre, valamint megoldódik a csapadékvíz elvezetés is”- közölte a polgármester.

A temető projekt harmadik része a ravatalozó épületének külső-belső felújítása lesz, amely szintén hamarosan elkezdődik, tette hozzá Paulenka Richárd. A település vezetője a munkavégzés ideje alatt türelmet és fokozott odafigyelést kér a temetőkert látogatóitól, valamint a sírhelyek tulajdonosaitól.

2024. 04. 21.