Motoros találkozóra, kézimeccsre és bányásznapra is mehetünk a hétvégén. Tombolhatunk Deák Bill koncerten, de akár azt is megtudhatjuk, mi is az a Piramis érzés. Nézzétek meg programajánlónkat!

Péntek

Augusztus 31. és szeptember 2. között immár 12. alkalommal rendezik meg a Bélapátfalvi Motoros Találkozót.

A K&H férfi kézilabda liga 2018/2019-es szezonjának nyitómérkőzésén, 18 órától a Sport36-Komló lesz a HE-DO B. Braun Gyöngyös ellenfele a Dr. Fejes András Sportcsarnokban pénteken. A találkozót követően a Mátrai Borok Házában várják a szurkolókat, akik ott személyesen is találkozhatnak a játékosokkal.

Szombat

A domoszlói falunapon színes programokkal, sztárfellépőkkel, ingyenes játékparkkal, utcabállal és tűzijátékkal várják az érdeklődőket 10-21 óráig.

Gyöngyös, Eger, Salgótarján környékbeli Piramis rajongók figyelem, 20:30-tól Recsken koncertezik a zenekar! Egyaránt ajánljuk annak, aki még nem volt Piramis koncerten – és most éli át először azt, hogy mi is az a Piramis érzés – s annak is, aki volt, de szeretné másfél órára újra fiatalnak érezni magát.

Bányásznap Gyöngyösön! Az egész napos rendezvényen Fellép Márió, az Animal Cannibals, Kocsis Tibor, a Zaporozsec együttest és a Compact Disco is. A sztárvendég idén Deák Bill Gyula lesz.

További programok az alábbi linken:

Eseménynaptár

2018. augusztus 31.