A Kékes Online hivatalos Facebook-oldalán rendszeresen indít nyereményjátékokat. Az általános tudnivaló, hogy a nyereményjátékra felhívó Facebook posztban közöljük a nyereményjáték időtartamát, a kérdést, a megfejtések közlési, beküldési módját (pl. kommentben a nyereményjáték poszt alatt), a nyereményt és a helyes megfejtést beküldők közötti sorsolás módját és annak időpontját. A nyereményjáték nyertesének kihirdetését követően, a nyertessel a Facebook platformját, privát üzenetben vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény eljuttatásának módjáról.

Kékes Online Facebook nyereményjáték: részvételi- és játékszabályzat

1. Graven Idol Kft. (Székhelye: 3500 Kál, Fő út felső 1.; Cégjegyzékszám: 10 09 033235) továbbiakban: Szervező által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék) kizárólag azon devizabelföldi, magyar állampolgár, természetes személy vehet részt, aki nem esik a szabályzatban meghatározott kizárt személyek körébe (továbbiakban: Játékos).

A Játékban való részvételhez szükséges a Szervező https://www.facebook.com/kekesonline oldalon posztolt játékfelhívására és az ott közzétett kérdésekre történő helyes válaszadás (továbbiakban: Pályázat) a Facebook felület komment részében.

1.1 A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

2. A Játék a Facebook posztban közölt időtartamban tart. A Pályázatok beérkezésének határideje is itt kerül rögzítésre.

3. A Játék helyes megfejtői közül a Szervező sorsolással választja ki az ajándékot nyerő Játékosokat.

3.1 A Szervező kizárja a felelősségét a bármely hálózat, számítógépes hardware vagy software bárminemű meghibásodása következtében elveszett, megsérült vagy elkésett Pályázatokért. A Pályázat elküldésének bizonyítását a Szervező nem fogadja el a megérkezés bizonyítékaként.

A Játék nyereménye a Facebook posztban meghatározásra kerül.

A nyeremény sorsolására a Facebook posztban meghatározott időpontban kerül sor, 3 fős bizottság jelenétében. A sorsolásról videófelvétel és jegyzőkönyv készül.

A Szervező az ajándék nyertesének nevét Facebook komment formájában közzéteszi a sorsolástól számított 3 napon belül. Az ajándék nyertesének privát Facebook (Messenger) ünezetre válaszolva kell megadnia teljes nevét és postai címét. A Szervező az ajándékot postai úton juttatja el a nyertesekhez.

A Szervező a nyereménysorsoláson összesen egy nyertest és egy tartalék nyertest húz ki. A tartaléknyertes akkor válik jogosulttá a nyereményre, ha a nyertes Játékos (Pályázat) nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek, s így kizárásra kerül, vagy a sorsolás után a Játékos a Facebook üzenet formájában történő értesítésre 3 napon belül nem válaszol.

4.  A Szervező fenntartja magának a jogot, hogy előre nem látható körülmények esetén bármely, a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott nyereményt (ajándékot/nyereményt) másik nyereménnyel (ajándékkal/nyereménnyel) helyettesítsen a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározottal azonos vagy annál magasabb értékben. A Szervező ezzel kapcsolatban reklamációt nem fogad el.

5. A Szervező a nyeremény átadásáig kizárhatja a Játékból azt a beküldőt, aki (akinek a Pályázata) nem felel meg a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban írt feltételeknek. A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

6. A nyeremény másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható. A nyereményhez tartozó esetleges SZJA fizetési kötelezettséget, valamint a postázási költségét a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek (pl. a nyeremény átvételének helyszínére történő utazás költségei) a Játékost terhelik.

7. Amennyiben a nyertes Játékos cselekvőképességében korlátozott úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.) A Játékban cselekvőképtelenek még a törvényes képviselőjük útján sem vehetnek részt.

8. A Játékosok által megadott postázási címek hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, stb.), a postai kézbesítés ez okból történő elmaradásáért vagy késedelméért, illetve a kézbesítés/szállítás során keletkezett károkért a Szervező semmilyen felelősséget nem vállal.

9. A Szervező a nyeremény tekintetében a polgári jog szabályai szerint vállal szavatosságot.

10. A Játékkal kapcsolatos információk megtalálhatóak a www.kekesonline.hu internetes oldalon.

11. A Szervező fenntartja a jogot, hogy kizárja minden jelenlegi és jövőben szervezett promóciójából azt, aki bármely, a Szervező által szervezett promócióban csalást/hamisítást követ el.

Ez promóció nem a Facebook szponzorálásával, ajánlásával, szervezésével illetve együttműködésével lett megszervezve. Az adatok, melyeket megad a játékban nem a Facebook, hanem a promóció Szervezőjének adatbázisába kerülnek és a jelen Részvételi- és Játékszabályzatban meghatározott módon kerülnek felhasználásra.

Kál, 2019. 01. 01.

Graven Idol Kft. – Szervező