A Pétervásárai Közös Önkormányzati Hivatal – az utóbbi két év tevékenysége alapján összeállított szakmai pályázat eredményeként – saját kategóriájában az Év Felelős Foglalkoztatója 2023 Díjban részesült az Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. pályázatán.
Az OFA Nonprofit Kft. nyolcadik alkalommal hirdette meg az „Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatát, mely évről évre összegyűjti azokat a munkáltatókat, melyek kiemelkedő vagy iránymutató tevékenységet folytatnak a foglalkoztatás területén.

A társaság célja a munkahelymegőrzés elősegítése, innovatív foglalkoztatási formák támogatása, valamint a munkaerő-piaci integrációt szolgáló programok, projektek végrehajtása.

Az ünnepélyes díjátadót Nagy Márton gazdasági miniszter nyitotta meg, a díjakat Dr. Czomba Sándor foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár nyújtotta át.

Eged István polgármester úgy fogalmazott:

„Óriási megtiszteltetés, hogy saját kategóriájában az Országos Mentőszolgálat és Nyíregyháza után országosan harmadikok lettünk. Ez megerősít abban, hogy a Pétervásárai Közös Önkormányzati Hivatal magas szakmai színvonalat és megfelelő környezetet biztosít, valamint nagy figyelmet fordítunk dolgozóink megbecsülésére és elégedettségére is. Ez természetesen az egész itteni közösség érdeme, valamint szeretném külön kiemelni Dr. Varga Attila jegyző út munkáját.”

Az elismeréssel a hivatal csatlakozott azon intézmények szűk köréhez, amelyek minőségi munkahelyek megteremtésére törekszenek, olyan intézkedéseket alkalmaznak és tevékenységeket folytatnak, amelyek a munkavállalók elégedettségét növelik és melyek értékként kezelik a munkatársakat.

 

2023. november 3.

Forrás és fotó: Pétervásárai Közös Önkormányzati Hivatal