A bélapátfalvi ifjak új közösségi helyéről, a most alakuló Placcról mi is beszámoltunk nemrég. Az összefogásnak, a sok lelkes segítőnek köszönhetően a művelődési ház belső teraszán kialakított Placc kezdi elnyerni végső formáját, amit egy fergeteges retro-bulival avatnak fel a helyet megálmodók.

A kivitelezés – festés, rendezkedés, díszítés – meglepően gyorsan haladt, volt olyan nap, hogy húsznál is több szorgos kéz dolgozott rajta, így gyorsan haladtak a munkálatokkal. A felejthetetlennek ígérkező – eredetileg a Gesztenyés udvarára tervezett – bulit augusztus 19-én tartják. Nem érdemes kihagyni! Irány a Placc!
Lehet, hogy egy kép erről: ‎4 ember és ‎, szöveg, amely így szól: „‎augusztus 2× BÉLAPÁTFALVA KulTurDic ÉLAPÁTFALVA Hangolódjunk együtt a hosszú hétvégére! aBélapátfalvai Művelődési Ház belsÅ terasza PLACC RETRO Est Zenés pRogram: 19 00: „Félve néztél rám, én visszanéztem rád, és áttáncoltam veled az éjszakát... a Csillag Musical Társulat műsora népszerű retro slágerekkel 20 00-24 00-ig: Retro party fergeteges hangulatot biztositja: Palóczki Tamás- هJ Tomi Tomi TomiDj RENDEZVÉNY IDEJE ALATT BÜFÉ ÜZEMEL‎”‎‎
2021. 08. 15.
Kékes Online