Terepakadályfutó versenynek adott otthont Sirok a hétvégén. Az izzasztó és látványos megmérettetést Lénárt Márton örökítette meg.

“A Fighters’ Run brand sokak számára ismerős lehet, hiszen ez volt hazánkban az elsőként megrendezett akadályfutó verseny 2012-ben. Ezt a márkát élesztettük újra és a mai elvárásoknak megfelelő prémium kategóriás eseményeket szervezünk” – olvasható a fightersrun.com oldalon.

A szervezők úgy fogalmaznak, hisznek az egyéni teljesítményekben, de tapasztalatból tudják, hogy egy közösség, vagyis egy “falka” sokkal erősebb és eredményesebb, mint egy magányos farkas. Eseményükkel a csapatokra is gondoltak, hiszen köztudott, mennyi bátorítást és közös élményt adhat az együtt teljesítés öröme!

A farkasfalka tagjai múlt hétvégén Sirokba érkeztek, ahol szombaton egyéni verseny, valamint a farkaskölykök gyermekversenye zajlott, a vasárnap pedig a csapatversenyeké volt.

A szombati versenynapon arra biztatták a versenyzőket, próbálják meg feszegetni saját határaikat. Az egyéni versenyen belül két kategóriát különböztettek meg: Alfa és Béta futamokat. Az Alfa futamokba várták mindazokat, akik számára a motivációt a dobogós helyezés elérése és a legjobbakkal történő együtt versenyzés jelentette. Az esemény végén díjazták a leggyorsabbakat! A Béta futamokat pedig azoknak ajánlották, akik számára a fő cél maga a kihívás teljesítésének öröme – ezek nem verseny futamok voltak. Szombaton a kis farkasok is rajthoz álltak. A Farkaskölykök futamon négy kategóriában versenyezhettek a gyerkőcök. Segítő személyzet kísérte őket, így tapasztalt falkatagok mellett, biztonságosan haladhattak a pályán!

A vasárnapi falka-versenynapon pedig a csapatoknak volt lehetőségük megmutatni, mennyire erősek együtt! 2, 3 és 4 fős csapatokban lehetett nevezni, hogy együtt hódítsák meg a pályát.

 

2022. június 15.

Forrás: fightersrun.com

Fotó: Lénárt Márton