Rendhagyó túrára invitált a gyöngyösi síiskola csapata március 30-án. A kaland nem csupán a csokoládé szerelmeseinek szólt, hanem mindazoknak, akik élvezik a kihívásokat és az új élményeket, na és persze a társas kapcsolatokat. Minden gyermeknek, aki szereti a kalandot és a csokoládét! Családokat, baráti társaságokat, párokat és egyéni kalandorokat is szívesen láttak.

A Sár-hegyi túra gyönyörű hegyvidéki környezetet kínált az eseményre. Több mint félszáz lelkes résztvevő csatlakozott az akcióhoz, akik különböző korosztályokból érkeztek, hogy együtt kutassák fel az elrejtett tojásokat.

A nap kora délelőtt indult, egy rövid sétával indult a kalandozás, a Szent Anna-kápolnához ballagtak fel, hogy feltöltődjenek a kihívásra.

A túra és a keresés gyönyörű útvonalon, tájakon keresztül vezetett, ahol a résztvevőknek lehetősége nyílt felfedezni a hegy varázslatos világát a gyönyörködni a természet szépségében.

A síiskola következő kihívása is egyfajta keresésről fog szólni, de itt a hulladékfertőzéstől szeretnének egy útvonalat megtisztítani.

2024. 03. 31.
Fotó: