Új, 7/24 kerékpárszerviz állomás nyílt Mátrafüreden a High-Tech Sportok Bázisánál, tudatta portálunkkal Ocela Tibor. A közkedvelt mátrafüredi sportbázis tulajdonosa elmondta, hogy ezzel a modern létesítmény kifejezetten azoknak a kerékpárosoknak jött létre, akik a Mátrában tervezett túráik előtt vagy után igénylik kerékpárjaik karbantartását vagy egyszerű felfújását.

„Az új szervizpont minden nap, éjjel-nappal elérhető, így garantálva, hogy a kerékpárosok bármikor hozzáférhessenek a szükséges szerviz-szolgáltatásokhoz. A projekt megvalósítását a 4 Évszak cégcsoport vállalta, míg a szerelő tornyot a helyi TDM szervezet biztosította” – közölte a tulajdonos.

Hozzátette: A kerékpárszerviz állomás megnyitása kiemelten aktuális, mivel ezen a héten kerül megrendezésre a Tour De Hongrie kerékpárverseny, amely jelentősen növeli a régióba érkező kerékpárosok számát. Az új, kényelmes és díjmentes szolgáltatás nemcsak praktikus megoldást nyújt, hanem hozzájárul a régió kerékpárosbarát környezetének fenntartásához is.

2024. 05. 09.
Fotó: 4 Évszak cégcsoport