Havazás miatt járhatatlan a 24-es főút mátrai szakasza, és ez nem áprilisi tréfa. Több tehergépjármű keresztbe fordult az úttesten és személyi sérüléssel járó baleset is történt – közölte portálunkkal Lázár Levente r. hadnagy, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 24-es számú főút mátrai szakaszán lehullott hó miatt 2017. április 19-én 8 óra körül személyi sérüléssel járó baleset történt, valamint több tehergépjármű megcsúszott és az úttesten keresztbe fordult. A rendőrök a havazás miatt csúszóssá vált útszakaszt teljes szélességében lezárták. A Gyöngyös felől közlekedőket a főút 7-es kilométerénél, a Pálösvörösmarti útra terelik, valamint Parádsasvár irányából a 18-as kilométernél, a Galyatetői elágazónál korlátozzák a forgalmat.

Arra kérik az úton lévőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében fokozott óvatossággal, az út- és látási viszonyoknak megfelelően közlekedjenek!

Friss információ (14 óra 20 perc):

A havazás következtében csúszóssá vált útszakaszon továbbra is forgalomkorlátozás van érvényben. A rendőrök a főút 6-os kilométere – Mátrafüred, Pálosvörösmarti út – valamint a 24-es kilométere – a Parádsasvári elágazó – közötti útszakaszra terjesztették ki a teljes útlezárást.

MTI fotó: Komka Péter