A Supervet Magyarország legújabb 0-24 állatorvosi rendelője, ahol 800 nm területen a legmodernebb műszerekkel, széles gyógyszerválasztékkal, sok szeretettel és tapasztalt állatorvosokkal gyógyítják a kutyákat, cicákat és egzotikus állatokat. 0-24 nyitva vannak, a recepció is éjjel-nappal elérhető.

Mindennapi probléma, hogy vidéken nem mindenhol van állatorvosi ügyelet. Ha baj van és nincs a háznál autó, sofőr, vagy az állatot nem tudják / merik szállítani, akár az állat életébe is kerülhet egy rosszullét, baleset, hirtelen jött betegség, ha olyan helyen lakik, ahol nincsen állatorvosi ügyelet.

A Supervet állatorvosi rendelő megálmodásakor gazdiszemmel gondolkodtak az állatok érdekeit maximálisan szem előtt tartva. Tudatában voltak, hogy ha vidéken este, hétvégén, ünnepnapokon baj van a házikedvencekkel, akkor az akár az állat életébe is kerülhet állatorvosi ügyelet hiányában.

Igény esetén, amennyiben kapacitásaik lehetővé teszik állatorvos is tud menni a mentőautóval, hogy helyszíni sürgősségi ellátást nyújtson. Nincsen megkötés az állat fajtára vonatkozóan, a Supervetben ellátható összes állatfaj szállítását vállalják.

+36 1 814 28 00

Mentse el a Supervet számát a telefonjába, hogy szükség esetén azonnal tárcsázhassa!

 

2023. 11. 22.
Forrás: supervet.hu, allatmento.vet

Kimelt fotó (illusztráció): Pixabay, Mirko Sajkov