Egy életre szóló élményt nyújtani a látogatók számára – ez volt a vállalat célja a tavalyi év során is, amely rendkívül nagy népszerűségnek örvendett 2023-ban.

Az MVM Mátra Energia Zrt. a múlt évben – az elmúlt évekhez hasonlóan – több ezer látogatót fogadott, akik nem csak a környékről, hanem az ország számos pontjáról, de az országhatáron túlról is érkeztek a Mátra szívébe.

Az erőmű látogatás továbbra is rendkívül népszerű volt a kisiskolások, a továbbtanulás előtt álló fiatalok, valamint egyetemi és technikusi csoportok körében, ezek mellett pedig megnövekedett a szakmai társaságok látogatása is.

A tavalyi évben több nagy vállalat, valamint az MVM csoport munkavállalói és vezetői is kíváncsiak voltak arra, hogy hogyan járul hozzá az MVM Mátra Energia Zrt. az ország energiaszükségletének biztosításához. Nem csak Magyarországról, hanem külföldről is érkeztek vendégek, így például Dániából, Csehországból és Lengyelországból egyaránt.

Ismét csatlakozva az Erőművek Éjszakája országos programsorozathoz az óévben is több mint száz jelentkező nyerhetett betekintést az erőmű és bánya mindennapi életébe.

Az MVM Mátra Energia Zrt. és a látogatóközpont célja továbbra is az, hogy vendégeit egy felejthetetlen élménnyel gazdagítsa és ismerté váljon számukra az erőmű, a bányászat, valamint a villamosenergia termelés minden értéke és hagyománya. Kiemelten fontos, hogy a fenntartható fejlődést képviselve a látogatók ismereteket szerezzenek a Mátrai Erőmű jövőbeli átalakulásáról is.

A vállalat bízik abban, hogy az új esztendőben is megannyi érdekes, tanulságos és maradandó élményt adhat majd látogatóinknak, bízva abban, hogy idén, 2024-ben is nagy népszerűségnek fog örvendeni.

(X)

2024. január 19.