Nyolc hónapja nincs felelőse az állatkínzási ügynek, amibe Dolly is belekeveredett. Korábban mi is írtunk az ügyről.

Az eset különlegessége, hogy az állatok egy olyan telepen éltek, amelyet Dolly, valamint akkori menedzsere, P. Rita neve fémjelez. Az ügyben állatkínzás miatt indult eljárás. P. Rita állította, Dolly nem fizette ki, ezért nem volt pénze, ám Dolly tagadta, hogy köze lenne az állatkínzáshoz.

A Story magazin megkereste a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, de azt mondták, a büntetőeljárás befejezéséig nem adhatnak bővebb tájékoztatást. A gyöngyösi ebrendész, Palotai Dóra azonban már több dolgot elárult: például azt, hogy őt azóta sem hallgatták ki, pedig jelen volt a szaporítótelep felszámolásakor. A nő elmondta, hogy szemtanúja volt annak is, ahogy Dolly sietősen távozott a saját ivaros kutyáival, mielőtt a rendőrök kiértek volna.

Kiderült, hogy Dolly egykori menedzsere, Rita eltűnt, és egy szomszédja elárulta, hogy a múltkor még az ügyvédje is bekopogott, majd arról érdeklődött, hogy tudja-e, merre van a menedzser.

Megmondtam, hogy hónapok óta nem láttam, de ha látnám, se köszönné meg, amiket mondanék neki – nyilatkozta egy ott lakó a lapnak.

Zalatnay Cini máig döbbenten áll a történtek előtt, és nagy állatbarátként őt is elszomorítja, hogy a felelősök azóta sincsenek meg. Hozzátette: nem tud hinni Dollynak.

Rettentően el vagyok keseredve, hogy egy ilyen életellenes bűncselekmény ennyi idő után is itt tart. Annyira fáj, ami abban az udvarban történt az ártatlan kis állatokkal, és nem létezik, hogy még nincsenek meg a felelősök! – mondta Zalatnay Sarolta, aki Dollyról is elmondta a véleményét.

Nem létezik, hogy ha a nevemet viseli egy kennel, én nem tudom, mi folyik ott!

Fáj a szívem, főleg, hogy egy kolléganőm állít ilyeneket, akinek a munkásságát tisztelem, de visszásnak érzem, hogy a színpadon csupa szép és a jó dologról énekel, miközben a kenneljében szörnyűségek történnek– tette hozzá az énekesnő.

2024. 01. 28.
Forrás: blikk.hu
Fotó: Szurkolók az Állatokért Alapítvány