Bajnok lett a Domoszló SK futballcsapata a megyei I. osztály U19-es korosztályában. A bajnoki cím már az utolsó előtti fordulóban az Andornaktálya ellen eldőlt, így vasárnap hazai pályán garantált volt a bajnokavatás – a Gyöngyöshalász elleni találkozó végeredményétől függetlenül. A meccs végén átadták a bajnoki serleget, az érmeket, sőt a bajnokság gólkirályi címe is domoszlói kézbe került, Szabó Dominik 57 találattal zárt. A fergeteges ünneplés a lefújást követően azonnal megkezdődött, felnőtt bajnoki aranyhoz hasonlítható hangulatban, igazán kitettek magukért a domoszlói szurkolók.

Az ünnepségen méltón megemlékeztek Virág Zsoltra, a csapat tavaly fiatalon elhunyt edzőjére. Érdemei a csapat felkészítésében elévülhetetlenek; a neki járó érmet felesége vette át.

A csapatnál Paulenka Richárd folytatta a megkezdett munkát, sikerrel. Paulenka a társaság erősségeként az egységet és az összetartást emelte ki, őt pedig az ünneplés hevében a csapat emelte magasba, ahogy galériánkban látható is.

Szerző: KékesOnline
Fotó: Gál Gábor