A kánikula elől már nemcsak a nagyvárosokban, hanem fenn a magasban, a hegyen is menedéket keres mindenki.

A mátraházai Lifestyle Hotel Mátra****superior szállodában a légkondicionált helyiségeken és az Ametyhst SPA élménymedencéin kívül a Pirit Bár hűsítő ajánlatokkal állt elő. A bárban mindenki talál ízlésének megfelelő koktélt, amit a nap bármely szakában fogyaszthat. Az új koktéllapon 37 ital szerepel.

A klasszikusakon (pl. Sex on the Beach, Cosmopolitan) kívül rendelhetőek alkoholmentes (pl. Virgin Mojito), erős (pl. Lynchburg Lemonade) vagy rövidebb (pl. Aperol sour) koktélok is.

Az új és különleges italokért pedig mindenképpen érdemes beülni a bárba akár a szálloda vendégeinek, akár azoknak, akiknek útjuk a szálloda mellett vezet el.

Ezek a Deluxe koktélok karakteresek, de nem túl erősek. A frissességük és a gyümölcsösségük miatt egyediek, de az alapanyagok sem mindennapiak: a Zacapa Mojito egyik összetevője 23 éves guatemala rum, a Scotch Lemonade-é pedig 12 éves Chivas Regal whisky.

Az új itallap legkülönlegesebb tétele A halász és a becsípett felesége, amelyet a szálloda házi kékáfonya-rebarbara lekvárjával készítenek, s a 2011-ben megrendezett tizenkettedik Licor43 nemzetközi koktélverseny győztese volt. A koktélt spanyol vanília likőrrel és friss lime levével is összerázzák, valamint a poharat vaníliás-mentolos cukorral crustázzák.

Mindenkinek ajánlottak a jeges koktélok, mert elviselhetővé teszik a nyári meleget. Kóstoljon meg egy új, a környéken máshol nem kapható italt a mátraházai Lifestyle Hotel Mátra****superior szállodában!

Ha pedig elnyerte tetszését, akkor rendeljen egy másikat, egy következőt, vagyis ismerje meg a színes választékot, amíg tart a nyár!

(X)