Nem Halloween éjszakáján, de Halloween jegyében tart éjszakai túrát november 3-án a Túraterápia Egyesület. Sötét erdő, állatok hangjai, ijesztő jelmezek… Jól hangzik, ugye?
Jelmezben viccesebb
Borzongás közben tedd próbára magad és gyönyörködj az éjszakai Bükk rejtelmeiben – írják a szervezők a Halloween éjszakai túra Facebook eseményében. Töklámpást, mécsest, fáklyát, fejlámpát érdemes vinni, és persze azt tanácsolják, hogy ijesztő jelmezben érkezz, hiszen ezzel távol tarthatod az ártó szellemeket.

Az útvonal
A menet Szilvásváradról indul, a Lovasstadion főbejáratától, november 3-án, 18 órakor. A túrázók 10 km-t tesznek meg, körül-belül 4 óra alatt, a Bérci út, Kalapat-tető, Millenniumi tanösvény, Szalajka-völgy útirányon át vissza Szilvásváradra, túravezetővel, biztonságban.

Ha érdekel, jelentkezz!
A túrára előzetes regisztráció szükséges! Progner László lesz a vezető, csatlakozási szándékodat jelezheted a 30/279-5968-as telefonszámon, vagy a turaterapia@gmail.com e-mail címen. 1500 forint a „belépő”, de ennyit simán megér egy izgalmas kirándulás az éjszakai erdőben.
Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/349663669105778/

 

2018. október 18.

Kékes Online, Bodnár Ádám

Fotó. pixabay