Az ötlet nyáron fogalmazódott meg, s most el is indul a kisgyermekes szülőknek szervezett közösségi klub.

Mezőné Kovács Edit, a KulTurDia Bélapátfalvai Kulturális, Turisztikai és Média Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta: az első alkalmat szeptember 16-én, csütörtökön 16.00 órakor tartják a művelődési házban.

Az elmúlt hónapok bezártsága bebizonyította, hogy mennyire fontosak a valódi emberi és közösségi kapcsolatok. Szeretnénk, ha a Mocorgó Klub tagjai egy újabb összetartó kis csapatot alkotnának, akik aktívan részt vesznek a település életében is.

És hogy mire számíthatnak, akik eljönnek hozzánk mocorogni? Őszinte beszélgetésekre, izgalmas benti- és kinti játékokra, mondókázásra, mesékre, kézműveskedésre, zenére, babamasszázsra és kirándulásokra mindenképpen! Semmi nincs kőbe vésve, minden a résztvevők igényei szerint alakul, tehát várjuk az új ötleteke is!

Szombaton rendeztük a Kölyökidő elnevezésű programunkat az új közösségi terünkön, a Placcon, ami bebizonyította, hogy milyen jó egymás társaságában minőségi időt tölteni, és közben szórakozni is egy kicsit, a gyermekek közös játékáról, öröméről nem is beszélve.

Nagy igény mutatkozik az együttlétre, a változatos programokra, s mi minden korosztálynak igyekszünk tartalmas művelődési, szórakozási lehetőséget kínálni. A művelődési házban hétköznaponként minden nap több művelődő közösség, táncos vagy sportolni szerető csapat számára indulnak foglalkozások, például hastánc, jóga, balett, és néptánc is.

A következő időszakban egyébként Pixa lép fel a Placcon, 25-én pedig szintén itt keressük majd a település legfinomabb pogácsáját és pálinkáját a Mulatási elnevezésű nyárbúcsúztató rendezvényünkön.

2021. 09. 14.
Kékes Online, Burián Orsolya