Egy elmúlt év végi sikeres felderítést követően két kábítószert forgalmazó személyt fogott el a rendőrség Feldebrő és Verpelét területén.

A rendőrök egy 62 és egy 29 éves férfit vettek őrizetbe és hallgattak ki gyanúsítottként, a lakásokban pedig kábítószergyanús növényi származékot, fehér port, illetve több mint 60 alufóliás pakettet találtak, tovább pénzt is lefoglaltak. Új pszichoaktív anyaggal való visszaélés bűntett gyanúja miatt indult ellenük eljárás, mely során egy 56 éves verpeléti nőt is gyanúsítottként hallgattak ki.

Jakab Ernő, Feldebrő község polgármestere arról tájékoztatott, hogy az önkormányzat nevében az Egri Rendőrkapitányság eredményes munkáját megköszönve Kovács József r. ezredes kapitányságvezető részére az Egri Rendőrkapitányságon átadtak egy laptopot, valamint két menetrögzítő kamerát.

A laptop és egy kamera a feldebrői körzeti megbízott, a másik kamera pedig az Egri Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkáját segíti a jövőben.

A feldebrői önkormányzat kiemelten fontosnak tartja a településen élők biztonságérzetét, ezért a rendelkezésére álló eszközökkel segíti a rendőrség és a polgárőrség munkáját, működését.

2024. 03. 14.