Van már programod a nyárra? Kirándulj belföldön, látogasd meg a rokonaidat, utazz el valamelyik fesztiválra, vagy akár többre is, hiszen ezt most kedvezményesen megteheted!

A Vakáció 15, 30, 60, vagy 90 napos bérlet, érvénytartamán belül, korlátlan utazást biztosít neked másodosztályon, a MÁV-START és a GySEV teljes belföldi hálózatán.

A bérlettel gyorsvonati pótjegyet sem kell váltanod, de ügyelj arra, hogy a többi feláras vonat csak felár megváltása mellett vehető igénybe. (Ilyen például az InterCity pót- és helyjegy.)

A Vakáció-bérlet nemcsak pénztárban, hanem automatából vagy online is megvásárolható. Online vásárlás esetén, ha a bérletet az automatából való átvétel helyett otthon nyomtatod ki, vagy mobiltelefonod vagy laptopod képernyőjén mutatod be, 3% kosárkedvezményt kapsz.

Az ajánlatot igénybe veheted, ha a közoktatásban, vagy felsőoktatásban tanulsz, és van érvényes nappali vagy esti tagozatos magyar, valamint nemzetközi diákigazolványod.

A bérletek 2017. szeptember 30-ig használhatóak fel, az általad kiválasztott időponttól az érvénytartamnak megfelelően.

A fent leírt kedvezmény kerékpárszállításra nem vonatkozik. Kerékpárszállítással kapcsolatban bővebb információt olvashatsz ide kattintva.

Ügyelj arra, hogy ha nemzetközi forgalomban, közvetlen nemzetközi vonaton vagy kocsiban utazol, nemzetközi forgalomban érvényes menetjegyet kell váltanod, a belföldi forgalomra kiadott menetjegyek az ilyen utazáshoz nem használhatók fel.

További információ és a bérletek árai ide kattintva érhetőek el.

Forrás: www.mavcsoport.hu