Egerszalók határában gyógyhatású termálforrások törnek fel, a felszínre érve a gyógyvíz kialakított egy olyan természeti csodát, amelyhez hasonló a világon csak két helyen található Európán kívül, a kontinensen pedig egyedülálló – ez a Sódomb. Az elmúlt évtizedek során virágzó fürdőkultúra alakult ki a domb közvetlen környezetében. Látogatók ezrei érkeznek a völgybe, felüdülést keresve és töltenek felejthetetlen napokat a fürdőben és a strandon. Ehhez az egyedi élményhez szeretnénk kapcsolódni augusztus utolsó hétvégéjén.

Új örömünneppel, igazi fesztiváli hangulattal szeretnénk búcsúztatni a nyári szezont, őrizve a szüretnyitó hagyományokat és egyben hagyományt teremteni egy évente ismétlődő, színvonalas és vidám rendezvénnyel.

A három napos rendezvényen, amely a Nosztalgiastrand előtt kerül lebonyolításra, hazai és nemzetközi sztárok mellett helyi néptáncosok, kórusok, kézművesek is szerepet kapnak, készülünk számtalan árussal, vidámparkkal, sörrel, borral, jó étkekkel – bízunk benne, hogy mindenki vidáman és elégedetten távozik tőlünk.

Részletek az esemény facebook oldalán: www.facebook.com/showdombfesztival

(X)