Vasárnap délután lehet először korcsolyázni a Gyöngyösi Jégpályán, a pénteki megnyitó pedig az eredetileg tervezettnél még nagyobb bulit tartogat – Rico és Miss Mood koncertje után Benks zenél majd a strandon.
Egy hete hizlalják a jeget a Dr. Csépe György Városi Uszoda és Termálstrand területén, amely másodszor ad otthont a városi műjégpályának Gyöngyösön. Az üzemeltető erőfeszítései ellenére a szokatlanul enyhe november végi időjárásban a jég nem a várt ütemben hízik, így a pénteki megnyitó alkalmával még nem lesz biztonságosan használható, ezért vasárnap várnak majd mindenkit a megígért ajándékkorcsolyázására.

A jégpálya azonban az eredeti, pénteki időpontban megnyitja kapuit, a megnyitóra pedig még nagyobb bulival készül az üzemeltető. November 24-én, 17 órától változatlanul várnak mindenkit Rico és Miss Mood koncertjére, és nem marad el a tűzzsonglőr-show és a tűzijáték sem. Utána is számítanak mindenkire, a bulihangulatról Benks gondoskodik majd, aki egészen este nyolc óráig pakolja a lemezeket. Az adventi vásár már nyitva lesz, így forraltbor, forró tea, kürtőskalács és egy sor más finomság várja az érdeklődőket, akik vasárnap 16 és 18 óra között léphetnek majd először a tavalyinál nagyobb felületű jégre, egy ajándékkorcsolyázási akció keretében.

A jég tehát csúszik néhány napot, de ez nem veheti el a kedvünket egy remek pénteki nyitóbulitól!

Forrás: Polgármesteri Hivatal, Gyöngyösi