Parádon már hagyomány, hogy évente három alkalommal jótékonysági bálra hívják a helyieket és a környékbelieket. Az estek során befolyt összeget pedig mindig a gyermeknap megrendezésére fordítják.

Soron következő báljukat november 4-én, 19 órától tartják a Freskóban. Csortos György, a parádi iskola szülői munkaközösségének elnöke hangsúlyozta, kezdeményezésükhöz a Bendegúz óvoda szülői munkaközössége ezúttal is csatlakozott, velük karöltve szervezték meg a zenés, táncos mulatságot.

Hozzátette, hogy közel 14 éve annak, hogy bálra invitálják a parádiakat és a környéken élőket is, a bevételből pedig a település legifjabb lakóinak szervezik meg a gyermeknapot, melyen változatos programokat kínálnak a csöppségeknek. Csortos György kérdésünkre azt is elmondta, ezúttal is bízik abban, hogy a nemes cél érdekében minél többen melléjük állnak. “Nemcsak civilek, de a környék szállodái, s a térség országgyűlési képviselője, Horváth László is több éve támogatja már báljainkat. Köszönet érte!” – fogalmazott.

2023. október 14.

Kékes Online

Kiemelt fotó: Freepik