Szeptemberben nyitotta meg masszázs és gerincközpontját Lehóczky Tamás; a korszerű terápiás centrumba szeretettel várja mindazokat, akik szeretnének megszabadulni különféle mozgásszervi vagy izomeredetű fájdalmaiktól.

Érdemes felkeresni a központot Gyöngyösön, a Bethlen Gábor út 69. szám alatt, mert a gyötrő fájdalom nagyban rontja az életminőséget, s a fizikai mellett sokszor lelki problémákat is okoz. Sokan évekig gyógyszereket szednek, amik általában alig segítenek valamit vagy egyszerűen beletörődnek a helyzetbe. Ha a helyzet odáig fajul, előfordulhat, hogy már csak a műtét segíthet.

Nem érdemes tehát várni, a gerincközpontban természetes és fájdalommentes módszerekkel, lelkiismeretesen és hatalmas empátiával dolgoznak azon, hogy mielőbb és véglegesen megszabadulhassunk a kínzó fájdalmat kiváltó okoktól.

Korábban az otthonában fogadta a vendégeket, miért látta szükségesnek szintet lépni?

A hozzám forduló betegeket a kezelés után általában továbbküldtem olyan kollégákhoz, akiknél a gyógyulását támogató további terápiákat vehetett igénybe a páciens, s egy idő után úgy gondoltam, jobb lenne mindezt egy helyen végezni. Az új helyen 232 m2-en, 5 kezelőszobában 16 szakemberrel dolgozom együtt, így komplexebb szolgáltatást tudunk nyújtani különféle krónikus problémákra, illetve várjuk azokat is, akik elébe mennének a bajnak és szeretnék, ha javítanának tartásukon, közérzetükön vagy egyszerűen csak felfrissülnének egy jó masszázzsal.

Milyen panaszokkal érdemes felkeresni a gerincközpontot?

A legtöbben életmód eredetű, stresszből fakadó, különféle gyulladások által kiváltott vagy akár az élsport miatt jelentkező gerincsérv, hát-, derék-, csípő-, és térd,- sarok, ízületi vagy izomfájdalmak miatt fordulnak hozzánk, de sokan keresnek fejfájás, szédülés vagy a  többnyire végtagokban jelentkező égő, zsibbadó érzések miatt is. Gyógy-és rehabilitációs tornával várjuk azokat, akik csonttörés vagy sportsérülés utáni gyógyulásukat gyorsítanák fel.

Milyen terápiás módszerekkel dolgoznak?

Szerepel a kínálatban egyebek mellett csontkovácsolás, köpölyözés, manuálterápia, S. I. terápia, triggerpont-, valamint az érrendszer működését támogató BEMER kezelés is. Ha hozzánk fordulnak, biztosak lehetnek benne, hogy alapos állapotfelmérést követően a legmegfelelőbb kezelést kapják.

Mennyire sikeresek a gerincközpontban végzett kezelések?

Mindenki elégedetten távozik tőlünk, a fájdalom azonnal enyhül vagy el is múlik. A teljes sikerhez szükséges tanácsokkal is ellátjuk a beteget, amelyek a mindennapi élet során segítik az eredmények megtartását. A testtartást javító mozdulatok mellett nagyon fontos megfelelő folyadékbevitel is, mert a dehidratáció számos testi probléma oka lehet.

„Szerencsés embernek tartom magam, mert azzal foglalkozhatok,
amit a legjobban szeretek csinálni!”

 

Lehóczky Tamás gyöngyösi születésű, birkózó szakedzői tanulmányai alatt kezdett érdeklődni az anatómia iránt. Számos képesítést szerzett, ma már gyógymasszőr, csontkovács, chiropraxy SMT manuálterapeuta.

Sokat köszönhet Szabad Zoltán manuálterapeutának, a gyöngyösi kórház vezető boncmesterének, Hajdú Lászlónak, a gyöngyösi Titán Gym edzőterem tulajdonosának, valamint Vékás Mihálynak, aki Oxfordban szerzett tudását adta át Tamásnak.

2024. 01. 01.
Kékes Online, Burián Orsolya
Fotó: Czímer Tamás