Sajtótájékoztatót tartott Horváth László, a társég országgyűlési képviselője Gyöngyösön, a Belváros téren. A képviselő a Fidesz-KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű országos petíciójához csatlakozva elmondta: Gyurcsány Ferenc az őszödi beszédben kétségtelenül bevallotta, hogy hazugsággal nyerték meg a választást 2006-ban.

Mondataira –

„Hazudtunk reggel, éjjel meg este!”,

„Végighazudtuk az elmúlt másfél-két évet!”

– szó szerint emlékszünk. Emlékszünk arra is, hogyan reagált akkor Gyurcsány Ferenc és az általa vezetett hatalom, amikor mindez nyilvánosságra került.

Az a Gyurcsány Ferenc, aki folyamatosan aggódik a demokráciáért és a jogállamiságért, erőszakkal reagált: szemkilövetéssel, lovasrohammal, vízágyúval, könnygázgránátokkal. Minden nem volt elég, mert ez után következtek a bebörtönzések és a koncepciós eljárások.

Az emberek jogosan háborodtak fel.

Most azok, akik mindezt megtették, szeretnének hatalomra kerülni, pedig ők ugyanazok, akik voltak. Nincs két Gyurcsány Ferenc és nincs két baloldal! Nem engedhetjük, hogy ők újra kormányzási lehetőséghez jussanak és újra tönkretegyék az országot!

A petícióval megüzenhetjük Gyurcsány Ferencéknek, hogy „Állj! Stop! Eddig, és ne tovább!
Aki nem akarja, hogy Gyurcsány és emberei visszajussanak a hatalomba, írja alá a STOP Gyurcsány STOP Karácsony aláíróíveket!

Aláírásra Gyöngyösön, a Hanisz Imre tér 2. szám alatt hétfőn 8.00-12.00, kedden 8.00-16.00, és csütörtökön 13.00-16.00 óra között van lehetőség.

2021. 09. 03.
Kékes Online, Burián Orsolya

Fotó: Korepta Lilla