Stiller Tamás kreatív séftől ismét hoztunk egy olyan receptet, ami percek alatt kész, és garantáltan sikert arat a család körében.

Hozzávalók:

350 g spagetti tészta
30 g erdélyi szalonna (kockára vágva)
1 marék friss spenót
1 marék friss rukkola
2 evőkanál pirított tökmag (adagonként 1-1 kanál)
Pecorino sajt
Tökmagolaj

A spagettit gyöngyöző, sós vízben főzzük roppanósra, majd szűrjük le!
Serpenyőben pirítsuk meg olajon a szalonnát és dobjuk rá a lecsepegtetett spagettit! 1 percig hagyjuk a szalonnán pirulni, majd adjuk hozzá a friss zöldeket!
Amint összeesik, reszeljünk rá sajtot!
Tálaláskor friss rukkolával, sajttal, pirított tökmaggal és tökmagolajjal tálaljuk!

 

2024. január 27.

Stiller Tamás