A világszinten is ritkaságszámba menő egerszalóki természetes sódomb-formáció közvetlen szomszédságában működő, csodálatos környezetben fekvő SALIRIS RESORT SPA & GYÓGY- ÉS TERMÁLFÜRDŐ***** 1.900 m2 vízfelülettel, 17 medencével, és új wellness szolgáltatásokkal várja a pihenni és a hőségben felfrissülni vágyó vendégeket.

A magas színvonalú szolgáltatásairól híres szálloda a térségben egyedüliként kínál olyan wellness kezeléseket, mint a Selvert Thermal Switzerland vagy a Spa Du Monde. A svájci Selvert Thermal négy különféle kategóriában sorakoztatja fel a legkorszerűbb regeneráló bőrvédő- és feszesítő, valamint hidratáló kezeléseket, a párizsi Spa Du Monde pedig Ázsia, a trópusok és a mediterrán vidék aromáival, természetes, gyógyító, frissítő alapanyagaival járul hozzá a test megújulásához.

Júliusban a fürdő területén található étterem, kávézó és szaunabár mellett a hotel kültéri vendéglátóegységei: a fröccsterasz, a tó büfé és a fagyizó is megnyitja kapuit, ahol sokféle finom csemegével és hűsítő itallal kedveskednek a fürdőző vendégeknek.

A Saliris is versenyben van „Az év fürdője” címért, amelyben a fürdők három kategóriában versenyeznek egymással. A Saliris a legnagyobb és legismertebb, valamint a nagyvárosokban található fürdőkkel verseng, ezért arra biztatják a kedves odalátogató vendégeket, hogy szavazatukkal támogassák a szállodát ezen a linken: azevfurdoje.hu/szalok

A voksolók között értékes nyereményeket sorsolnak ki.

2019. 06. 13.
Fotó: salirisresort.hu