Szókovács Péter, a Városom, szeretlek Egyesület gyöngyösi polgármesterjelöltje közösségi oldalán mutatta be Gedei Zoltán önkormányzati képviselőjelöltet, aki a 6. számú körzetben, a Mérges, Bethlen Gábor és Jeruzsálem úti lakótelepeken, a vasúti átkelő körzetében kéri a választók bizalmát!

A polgármesterjelölt  a bejegyzésben úgy fogalmazott: Gedei Zoli ismeri a körzetét, hiszen évtizedek óta napi szinten járja, ismeri épületeit, tereit, utcáit és járdáit. Nap, mint nap bosszúságot jelentenek a kátyús utak problémái, több helyen hiányzó gyalogátkelők, a hiányos csapadékelvezetés, az akadálymentesítés nagymértékű hiánya, a parkolási problémák, a vasúti átkelő balesetveszélyes forgalmi helyzete.
Mint, ahogy minden képviselőjelöltünk, Zoltán is számonkérhető vállalásokat fog tenni programjában: ha bizalmukkal megtisztelik, a választókerületi program megvalósítása lesz munkájának alapja.
Gyöngyösön rendnek kell lennie: ehhez tettrekész, elkötelezett képviselőkre lesz szükség az előttünk álló feladatokhoz! Hálás vagyok, hogy ő is a csapatunk tagja! Hajrá, Gyöngyös!
2024. 03. 12.
Fotó: Lénárt Márton