Szókovács Péter, a Városom, szeretlek Egyesület (VSZE) gyöngyösi polgármesterjelöltje közösségi oldalán mutatta be Bárdosné Kocsis Anna Éva önkormányzati képviselőjelöltet, aki a 10. számú körzetben kéri a választók bizalmát!

A polgármesterjelölt  a bejegyzésben úgy fogalmazott:

Évát sokaknak nem kell bemutatnom Gyöngyösön. Nem csupán azért, mert jelenleg is ő a körzet képviselője, a testület tagja, de emellett ő egy köztiszteletben álló, elismert szakember, aki önzetlenül elesetteken segít, valamint önkéntes polgárőr.
Évek óta figyelemmel kísérem, ahol tudom, segítem is munkáját: sorolhatnám eredményeit és erényeit, de most egy tulajdonságát emelem ki csupán.
Éva hihetetlen méltósággal viseli azt a hangnemet, azt a stílust, melyet olykor a baloldali városvezetés női és férfi tagjai egyaránt megengednek maguknak vele szemben testületi üléseken.
Ezek a Gyöngyöshöz méltatlan pillanatok során két következtetést lehet levonni: az egyik az, ha ennyire kifordulnak magukból a vele szemben ülők, az arra utal, hogy Éva jól végzi a munkáját. A másik megállapítást Önökre, rátok bízom.
Hajrá, Éva!
Köszönjük a munkádat, és számítunk rá a jövőben is!
Gyöngyösön rendnek kell lennie!
2024. március 16.
Kékes Online